3 Şubat 2020 Pazartesi

Yarı Yarıya ile Yaz Tatili

 Yarı Yarıya Giyim yazlık ürünlerde toptan ihracat fazlası ve perakende olarak sizlere yeni sezon ürünlerini en uygun fiyatla sunuyor.Deniz şortları ve gündelik şortların bir çok modeli mevcut.Ucuz çocuk giyim ürünlerinde her dönem farkını ortaya koyan firmamız bu sezonda esnaflarımıza toptan ihracat fazlası ürünleri uygun fiyata tedarik etme imkanı sunuyor.

   Deniz şortlarında onlarca model hem görsel tatmin sağlarken kumaş kalitesiyle müşteri memnuniyeti sağlıyor.Geniş yaş aralığı olan birinci kalite bu ürünler geniş müşteri yelpazesine hitap etmenizi sağlayacak.

 Dünya markası ürünlerin gündelik şortları da sizlere ucuz çocuk giyim kategorisinde geliyor.Bu ürünlerde de yaş aralığı yelpazesi geniştir.Gündelik kullanıma tam uyan ve hatasız birinci kalite bu ürünler de müşteri garantisi veriyor.

  Kız çocuk mayoları da cıvıl cıvıl renkler ve onlarca modelle sitemizde.Her yaş grbuna hitap eden modeller mayo ve binkini olarak çeşitleniyor.

 İhracat fazlası ucuz çocuk giyimde her daim akla ilk gelen firma olan Yarı Yarıya Giyim yaz sezonu ürünleriyle de sizlere memnuniyet garantisi veriyor.Toptan ihracat fazlası ve perakende olarak sahip olabileceğiniz ürünlerimiz müşteri memnuniyeti garantilidir.

 Türkiye’nin her bölgesine kargolama yapıyoruz.4000 m2 fabrikamızda sizleri ağırlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz.Fabrikamızda Anadolunun ilk tekstil geri dönüşüm fabrikasında birinci kalite ve nakışlı ürün üretimi yapıp sizlere en uygun fiyatla fabrika satış fiyatından veriyoruz

  İhracat fazlası ürünlerin kalite kontrolden geçip serilenmesiyle devam eden fabrika süreci anlaşmalı kargo aracılığıyla sizlere en uygun fiyatla en hızlı şekilde ulaşıyor.Birinci kalite ürünlerde hata olması durumunda kargo ücreti bize ait olmak üzere iade ve değişim garantisi de veriyoruz.

 Ucuz çocuk giyimde kalitenin adresi Yarı Yarıya Giyim sizlere bir tık uzakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder