30 Ocak 2020 Perşembe

Dünya markası ihracat fazlası ürünleri en uygun fiyata sizlerle buluşturan Yarı Yarıya Giyim çocuk mayolarında da yüz çeşit ürünle karşınızda.Toptan ihracat fazlası olarak erkek ve çocuk mayolarını yaş ve modele göre tasnif edilmiş şekilde onlu ve beşli serili paketlerde siparişini verebilirsiniz.

Bir çok renk ve modele sahip bu ürünler hem vitrinlerinizi cıvıl cıvl yapcak hem de tatil sezonuna erkenden hazır olacaksınız.Ucuz çocuk giyimde bünyesinde binden fazla ürün bulunduran firmamız yine fiyatları tabanda tutuyor.

Erkek çocuk mayolarında kumaş kalitesinin yanında modellerin çeşitliliği ve güncelliği her zevke hitap ediyor.1 yaştan 14 yaşa kadar olan modeller kalite kontrolden geçip serileniyor.

Kız çocuk mayolarında bikini modellerinin yanında klasik mayo modelleri mevcut olup yine birinci kalite ve serilidir.

İhracat fazlası marka ürün tedariği ve tekstil geri dönüşümde öncü olan firmamız diğer yazlık ürünlerle de piyasada açık ara en uygun fiyatları sunuyor.

Profesyonel çalışanlarca kalite kontrolden geçen ürünlerimiz defo ve hata olması durumunda kargo ücreti bize ait olmak üzere geri iade alınıyor ve müşterinin istediği doğrultusunda para iadesi ve ya değişim yapılarak süreç müşteri memnuniyeti lehine devam ediyor.

Ucuz çocuk giyimin yanında müşreti memnuniyet garantisi de sunan firmamızın ürünleri sizlere bir tık uzakta.Sitemizde vermiş olduğunuz siparişileriniz en geç 2 gün içinde kargoya verilerek sizlere ulaştırılıyor.

Daha fazla bilgi almak ,ürünlerimizi incelemek ve sipariş vermek için sizleri sitemize davet ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder