9 Aralık 2019 Pazartesi

Toptan İhracat Fazlası Ürünler


  İhracat fazlası marka ürünler toptan olarak da sizin hizmetinize sunuyoruz. Birinci kalite ve nakışlı olarak iki gruba ayırdığımız ürünler çok uygun fiyatlara sizlerle.
  
Anadolu’nun ilk ve en büyük tekstil  geri dönüşüm fabrikası Yarı Yarıya Giyim dünya markalarını sizlere çok uygun fiyatlarla sunuyor. Bir tık uzağınızda olan bu ürünler hem uygun fiyatıyla bütçenize destek oluyor hem de ürün kalitesiyle sizleri bir adım öne çıkarıyor.

  Ucuz çocuk giyiminde 15 yıllık tecrübesi müşteri memnuniyeti odaklı iş ahlakı ile satış öncesi,satış,satış sonrası desteğiyle mağduriyet yaşamadan güvenli alışverişin garantisini veriyoruz.

  Çocuk kabanları,sweatlar ,kazaklar,kışlık pantolonlar,hırkalar,zıbınlar,kapşonlu ürünler bir çok farklı modelle sizin beğeninize sunduk.Mevsime uygun eşofman altlarının iki iplik , üç iplik seçenekleri mevcut.

 Toptan ihracat fazlası ürünler atölyemizde kalite kontrolden geçirilip serilenir.Yaş aralıkları fiyatları ,paket içi adetleri de sitemizde ürünle ilgili bilgi bölümünde mevcuttur.

  Siz de ucuz çocuk giyim alışverişlerinizde marka ürünleri toptan ihracat fazlasıve ya perakende olarak almak isterseniz en uygun fiyatla Yarı Yarıya Giyimi tercih etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder