3 Aralık 2019 Salı

Kaliteli Ürünlere Uygun Fiyata Sahip Olun

    Kaliteli Ürünlere Uygun Fiyata Sahip Olun


Giyinmek sanattır.Ancak içinde bulunduğumuz ekonomik koşullar bazen bizi bu ayrıcalıktan ödün vermeye zorlayabiliyor.Kaliteden ödün vermek istemezken bütçemizi de çok zorlamak istemiyoruz hele ki kış aylarına girerken.


 Bu konuda kurtarıcı olarak imdadımıza ihracat fazlası ürünler yetişiyor.Özellikle ucuz çocuk giyim kategorisinde kaliteli markaların ürünlerini bize sunarken uygun fiyatıyla bütçemizi rahatlatıyor.


 Toptan ihracat fazlası ve perakende ihracat fazlası ürünlerin satışını yapan Yarı Yarıya Giyim 15 senelik tecrübesi satış öncesi,satış,satış sonrası müşteri memnuniyeti hedefiyle güvenilir alışveriş imkanı sunarken ucuz çocuk giyim konusunda da bütçenizi rahatlatıyor.
İzmir,Çorum ve Tokat'da bulunan mağazalarıyla mağazacılık tecrübesi de bulunan Yarı Yarıya Giyim toptan ihracat fazlası ürünlerin tedariğiyle de bu konudaki açığı kapatıyor.400 mž² 'lik alanda Anadolu'nun ilk geri dönüşüm tekstil fabrikası olarak da bu alandaki faaliyetini sürdürüyor.



 Perakende ihracat fazlası ucuz çocuk giyimde çeşitli platformlarda da satış yapan Yarı Yarıya Giyim e-ticaret tecrübesi ve müşteri odaklı çalışmaları güvenli alışveriş yapmanıza imkan sağlıyor. www.yariyariya.com.tr adresinden tüm ürünleri inceleyebilir müşteri temsilcisiyle irtibata geçerek her konuda yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder