12 Kasım 2019 Salı

HIRKALAR



Kombin oluşturmak  ve ya dört mevsim göreceli hava koşullarına uygun giyinmek için tercih edilen hırkalar bir çok konuda kolaylık sağlıyor.





  Kapüşonlu ve kapüşonsuz  seçenekleri bulunan hırkalarımız çeşitli model, renk ve yaş aralığında ihracat fazlası ucuz çocuk giyimin ilk adresi Yarı Yarıya Giyim’de sizi bekliyor.Firmamız toptan ihracat fazlası olarak da toptan almak isteyenlere bu imkanı sunuyor.

 Kapüşonlu modellerde  ucuz çocuk giyim marka ürünler ince,astarlı ,miflonlu bir çok seçeneği mevcut.Yaş grupları geniş yelpazede olan  bu ürünler bahsettiğimiz her konuda size yardımcı oluyor.

  İhracat fazlası ucuz çocuk giyimin öncüsü Yarı Yarıya Giyim her üründe olduğu gibi hırka modellerinde de birinci kalite marka ürünleri en uygun fiyata sizlere sunuyor.50 Tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti bedava ve kapıda ödeme seçeneği de mevcut.

 Ürünlerin toptan olarak satın almak isteyenler için de kapıda ödeme,havale ve kredi kartı ile alım imkanı var.Toptan alımlarda kargo ücreti alıcıya aittir.

 Siz de ihracat fazlası ucuz çocuk giyimde hem kaliteli,hem ucuz,hem de güvenli alışveriş yapmak istiyorsanız adresiniz belli Yarı Yarıya Giyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder